Tuesday, September 22, 2009

Drive in - drive out

Reaktioner: 
Igår hände det sig så att vi blev oerhört sugna på en bit snabbmat av McDonalds-stuk att glufsa i oss framför tv:n. Glada i hågen och med pengar i fickan tog vi bilen till närmsta drive-in och började där spåna om vad vi skulle beställa för läckra gourmeträtter.
- Vi ska ha Chicken Mc Nuggets, 6a, med currysås..... ohh ohh! Glömde säga att vi ska ta med.

Här sattes tonen för den framtida konversationen med den stora högtalaren i busken. Varannan grej killen sedan säger handlar om Fanta Exotic.
- McChicken och co... Vill ni ha en fanta exotic till den? Nehej, en Cola alltså... inte en Fanta exotic? Det hade ju jag tagit, om jag var er. Fanta exotic, hörde jag det? Ska jag slå in en Fanta exotic?....

Väl framme i betalbåset klargör vi en gång för alla att en Fanta exotic inte finns med på dagens meny för vår del och med något lurigt i blicken ger den mc-donaldsskjorts klädde killen tillbaka vår växel.

Vad tror ni landar i påsen? Jomenvisst, en fanta exotic... free of charge! Snacka om skräll! Gratis gåva från McDonalds, snålaste restaurangen i historien! Nästan värt en artikel i lokaltidningen.

2 comments:

Något som bör tilläggas?