Monday, November 30, 2009

Brunfärgad vs brunbränd

Reaktioner: 
Vad är en restresa till Shejkishejki i Egypten? Säkert fasansfullt tråkig och enformig och varm och... och... den gör en alldles alldeles underbart solbrun!
Eftersom jag inte kan åka med har jag tagit upp kampen mot de soldyrkande brudarna här på hemmaplan. Medan de får betala 2000 spänn för sin nya fräscha hudfärg har jag inköpt en bronzing hudlotion samt planerat in två omgångar i solariet denna vecka, en sammanlagd kostnad på 150 kronor. Låter onekligen som att min budgetbränna lider större risk för en viss orangenyans dock...

5 comments:

 1. med risk för att bli retad men va fan, allt för Loppan. Jag har själv den där lotion och du blir inte orange av den.

  ReplyDelete
 2. Så man blir inte orange av den. Men blir man brun av den?

  ReplyDelete
 3. yepp, du får lite färg faktiskt men som med alla sådan där grejer så ska man inte överdriva, kom ihåg det Loppan!

  ReplyDelete
 4. inte överdriva... inte överdriva... inte överdriva. Kommer bli sjukt svårt, det går lite emot hur jag är som person. När vi pratar om att inte överdriva, vad menar vi då? Inte varje dag? Inte för mycket åt gången? Inte i samma veva som solarium?

  ReplyDelete
 5. jag vet att det blir svårt för dig men se det som en utmaning.

  jag kör inte varje dag men vill du ha resultat snabbt så kör varje dag men absolut inte mer än så. Varannan dag tror jag mer på. Och är tanken att du bara ska ta i ansiktet så måste du ta på halsen också, annars kommer du se skum ut ;-)

  ReplyDelete

Något som bör tilläggas?