Thursday, December 3, 2009

Ny layout sökes

Reaktioner: Har försökt mig på en ny layout till bloggen men det var lättare sagt än gjort. Försökte mig på en fin bild som rubrik genom att grovt tillyxa den i paint, jag är ju ett fullblodsproffs (Photoshop är för de som behöver raffinierad teknik för att känna inspiration). Känns dock som att jag saknar den grundläggande kompetensen som krävs för att kunna sätta ihop något som ens närmar sig något som är okej.

Djungeltrumma:
Sökes : Någon som är skillad på templates och bildredigering.
Uppdrag: Omfixning av den värdefulla webadressen www.nappen121.blogspot.com
När: ASAP!
Lön: En middag/några bärs/en puss på kinden/ett biobesök eller nått.

Syrran skickade sms från Egypten. Läste fraser som "fantastisk snorkling, kameler, öken och beduiner, Kairo". Denna tös gör mig tillfälligt bitter. Men googla upp en bild på beduiner, hur kul ser de ut att ha på en skala?

2 comments:

  1. Jag är inte heller helt nöjd med bloggers designfunktioner. Därför har jagplanerat ett byte till wordpress. Det kanske inte är så lockande men du kan ju alltid kolla upp det på wordpress.com.

    /Peter

    ReplyDelete
  2. Var det en pik eller Peter? =P Numera ser min stackars blogg ut som en plottrig sida i en bull--mormors gamla receptblock. Vi syns kanske lite senare idag? Ullared klockan 13, jag är fett med pÅ!

    ReplyDelete

Något som bör tilläggas?